Обследване с дронУСЛУГИ

Гъстота на посева

Гъстота на посева – важен компонент при формиране на добива. За всяка една култура има установени стандарти. Производителите на семена инвестират в извеждането на опити за да се конкретизира кой сорт или хибрид при каква гъстота на посеве се предстравя най-добре.

Преди сеитбата внимателно се подготвяме за за всяко поле с какъв сорт/хибрид ще засеем и на каква гъстота. По време на сеитбата следим внимателно процеса. След това вече не можем да променим бройката. Има много фактори от които зависи дали заложените семена ще изникнат по начина по който сме се постарали. Проблем може да се появи с кълняемата енергия, неприятели, метеорологични условия и т.н. 

Това което е важно след сеитбата е да знаем каква гъстота на посева сме постигнали. Това ще определи дали да направим промени в храненето, поливките и като цяло грижите за посева.

 

АГРИНЕД предлага нова услуга с която установяването на поникналите растения-  става много бързо и лесно. Това правим с дрон като процеса е много бърз за 15 минути  може да установим различната гъстотата на площ от 300 декара. 

Услугата е изключително достъпна и бърза. Цената се формира индивидуално, но за база се ползва таксуване като „Агрономическа консултация на място“.

Може да заявите услугата в новия ни сайт: www.shop.agrined.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *