КОСТИЛКОВИОВОЩНИ

ПРОБИВ НА САЧМЯНКА ПО КАЙСИЯ

САЧМЯНКА ПО КАЙСИЯ

детайлите са важни

До всички овощари и по-спецално за тези които отглеждат кайсии! На графиката е отбялязан рискът от сачмянка по кайсия последните 30 дни!

 

риск от сачмянка по кайсия
инфо графика за риск от сачмянка по кайсия за период от 30 дни

В район Силистра има пробив в голяма част от градините. Пробивът се наблюдава при по-чувствителните сортове като Мъркулещи, Кишиневска, Унгарка дори и при Харкот! На графиката се вижда, че в периода на 20 до 30 май условията за развитие на сачмянка са били благоприятни както при чувствителни така и при устойчиви сортове. Като условията за силно чувствителни сортове са били благоприятни в периода 29 май до 4 юни.

Чрез тази публикация искам да Ви обърна внимание за това как може да се използва информацията от метеостанциите разположени в район Силистра от фирма Агринед ЕООД и колко важна е тази информация. При правилно разчитане и мениджмънт на инфо графиките може да предотвратите поражения от патогени или при липса на условия да спестите средства. Фирма Агринед ЕООД инвестира основният си ресурс, именно в професионални агроконсултации и оборудване за по прецизни препоръки относно мероприятията в стопанствата.

За повече информация не се колебайте да се свържете с нас на тел: +359 88 9785256 или на e-mail: iliyan.nedkov@mail.bg

относно цените на услугите погледнете ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *